Ապուխտը շերտավոր խմորով | online-tv.am

Ապուխտը շերտավոր խմորով

13:37 13.12.2012

Բաղադրություն

պատրաստի շերտավոր խմոր
հալվող պանիր – 2000 գ,
ապուխտ – 200 գ,
կանաչի ըստ ճաշակի,
դեղնուց – 1 հատ,
աղ,


Պատրաստման եղանակ

Խմորը բացել,  բաժանել հավասար քառակուսիների: Ապուխտը խորանարդաձև կտրատել: Պանիրը քերիչով անցկացնել: Կանաչին՝ մաղադանոսը կամ համեմը, լվանալ, մանրացնել: Խառնել պանիրը, ապուխտը, կանաչին: Եթե կարիք լինի, աղ ցանել: Ամեն խմորի վրա մի գդալ միջուկ դնել: Խմորի եզրերը անկյուններից դեպի կենտրոն բերել` ծալել, ամրացնել մեջտեղի մասում: Խմորին հարած դեղնուց քսել և դնել տաք ջեռոցի մեջ մոտ 40 րոպե:

Դիտվել է 6217 անգամ

online-tv.am

Нравится 0