Իտալական պիցցայի խմոր | online-tv.am

Իտալական պիցցայի խմոր

16:02 07.12.2012

Բաղադրություն

թթխմոր - 15գ,
շաքարավազ- 0.5թ.գ,
ջուր-125գ,
ալյուր- 225գ,

ձեթ- 2ճ.գ,
մի պտղունց աղ


Պատրաստման եղանակ

Ջրին խառնել շաքարավազը և թթխմորը, թողնել 10 րոպե: Այնուհետև ավելացնել մնացած բաղադրիչները: Ստացվում է պինդ խմոր: Թողնել 30 րոպե, ապա գնդեր անել ու գրտնակել շատ բարակ:
Այս խմորը հարմար է բոլոր պատրաստվող պիցցաների համար:


 

Դիտվել է 16324 անգամ

online-tv.am

Нравится 0