Ծեծած մսով պիցցա | online-tv.am

Ծեծած մսով պիցցա

14:38 11.11.2012

Բաղադրություն

1 ճգ. օղի,
1 հատ ձու,
500 գր քյուֆտի միս,
1 տուփ պահածոյացված շամպինիոն,
50 գր քերած պանիր:

Պատրաստման եղանակ

Օղին, ձուն և քյուֆտի միսը միասին լավ խառնել: Այնուհետև վերցնել տակդիրը, ձեթով պատել այն, և խառնուրդը այնպես լցնել, որ պիցցաի տեսք ստանա ( նկարում պատկերված են երկու փոքր պիցցաներ, կարող եք դա ել փորձել` ըստ ճաշակի): Վրան ավելացնել կտրատված շամպինիոնը և քերած պանիրը: Եփել ջեռոցում 200 աստիճան ջերմաստիճանում 30 րոպե:

Անուշ լինի

Դիտվել է 2598 անգամ

online-tv.am

Нравится 0