Ծիրանի մուրաբա | online-tv.am

Ծիրանի մուրաբա

16:14 31.05.2012

Բաղադրություն

1 կգ. ծիրան,
1.3 կգ. շաքարավազ,
400 գր. ջուր

Պատրաստման եղանակ

Ծիրանը սառը ջրով լվանալ: Մի քանի տեղից պատառաքաղով ծակծկել: Շաքարավազով օշարակ եփել, լցնել ծիրանի վրա և մեկ օր թողնել: Հաջորդ օրը օշարակը դատարկել այլ կաթսայի մեջ և եռացնել: Եռման վիճակում օշարակը լցնել ծիրանի վրա և եփել մինչև պատրաստ կլինի:

նյութի աղբյուր` recipes.am

Դիտվել է 8079 անգամ

online-tv.am

Нравится 0