Հալած պանրով կարկանդակներ | online-tv.am

Հալած պանրով կարկանդակներ

11:58 24.07.2012

Բաղադրություն

 

 

 

Խմոր՝

200մլ. կաթ
1 թգ. չոր դրոժ
1 թգ. շաքարավազ
300գր. ալյուր
2ճգ. ձեթ:

Միջուկ՝

10 հատ հալած պանիր:

 

 

 

Պատրաստման եղանակ

 

 

 

Ոչ շատ տաք կաթի մեջ լցնել դրոժը, շաքարավազը և խառնել, ավելացնել ձեթը և ալյուրը, խմորը խառնելուց հետո թողնել կես ժամ, որպեսզի բարձրանա: Հետո բաժանել 10 մասի: Յուրաքանչյուրը գրտնակով բացել, ապա հալած պանիրը տեղադրել մեջ և զգուշությամբ փաթաթել /ինչպես պատկերված է նկարում/: Վրան հարած ձու քսել: Եփել ջեռոցում 210 աստիճան ջերմաստիճանում 15-20 րոպե:
Բարի Ախորժակ

նյութի աղբյուր` recipes.am

 

 

 
Դիտվել է 2190 անգամ

online-tv.am

Нравится 0