Պանրով և կանաչեղենով լավաշ | online-tv.am

Պանրով և կանաչեղենով լավաշ

15:24 14.07.2012

Բաղադրություն

 

 

 

 

 

լավաշ,
պանիր,
հազարաթերթիկ,
ձեթ,
կանաչեղեն ըստ ճաշակի:

 

 

 

 

 

Պատրաստման եղանակ

 

 

 

 

 

Պանիրը քերիչով անցկացնել, ավելացնել մանրացված կանաչեղենը, հազարաթերթիկը: Որքան պանիրը շատ լինի, այնքան համեղ կստացվի: Լավաշը մեջտեղից բաժանել երկու մասի, այնուհետև լցնել վերը նշված խառնուրդը և փաթաթել: Տապակել ձեթի մեջ երկու կողմից և մատուցել:

նյութի աղբյուր` rescipes.am

 

 

 
Դիտվել է 1821 անգամ

online-tv.am

Нравится 0