Սերկևիլի մուրաբա | online-tv.am

Սերկևիլի մուրաբա

12:19 18.06.2012

Բաղադրություն

1 կգ. սերկևիլ,
1.5 կգ. շաքարավազ,
400 գ. ջուր

Պատրաստման եղանակներ

Սերկևիլը մաքրել, կիսել, միջուկը հեռացնել և կտրատել: Լցնել թասի մեջ և վրան այնքան ջուր լցնել, որ միայն սերկևիլը ծածկվի, եփել մինչև փափկելը: Սերկևիլը քաչկիրով հանել, իսկ ջուրը քամել: Շաքարավազով օշարակ պատրաստել, վրան ավելացնել սերկևիլի ջուրը `400 գր: Սերկևիլը լցնել եռացող օշարակի մեջ, 20-25 րոպե եփել, հետո կրակի վրայից վերցնել և 2-3 ժամ թողնել օշարակում: Դրանից հետո սերկևիլը եփել այնքան մինչև պատրաստ կլինի:

 

 

 
Դիտվել է 5585 անգամ

online-tv.am

Нравится 0