Սպիտակ կեռասով մուրաբա | online-tv.am

Սպիտակ կեռասով մուրաբա

14:05 22.06.2012

Բաղադրություն

 

 

 

1 կգ. կեռաս,
1.2 կգ. շաքարավազ,
150-200 գր. ջուր,
1 փաթեթ վանիլին:

 

 

 

Պատրաստման եղանակ

 

 

 

Կեռասն ընտրել, պոչերը հեռացնել, սառը ջրով լվանալուց հետո կորիզը նույնպես հեռացնել: Շաքարավազով օշարակ պատրաստել, ավելացնել վանիլին, պտուղները լցնել մեջը և մարմանդ կրակով եփել մինչև պատրաստ լինելը: Եփման վերջում առաջացած փրփուրը հավաքել:
ՄԻ փոքր սառչելուց հետո լցնել ապակյա տարայի մեջ, բերանը փակել, պահել չոր և հով տեղում:

նյութի աղբյուր` recipes.am

 

 

 
Դիտվել է 4362 անգամ

online-tv.am

Нравится 0