Պուդինգ | online-tv.am

Պուդինգ

13:43 02.02.2013

Բաղադրություն

2 բ. կաթ
4 ձվի դեղնուց
4 ճ.գ. շաքարավազ
2 ճ.գ. ալյուր կամ նիշա
2 ճ.գ. կակաո

կիսապատրաստի ժելե
վանիլին
զարդարանքի համար հատապտուղ,
ընկուզեղեն,

Պատրաստան եղանակ


• Հարել ձուն, ավելացնել վանիլինը, կաթն ու շաքարավազը, ապա ալյուրը:
• Կեսի վրա ավելացնել կակաօն: Մարմանդ կրակի վրա, առանձին-առանձին եփել, անընդհատ խառնելով, մինչև եռալը:
• Լցնել ափսեների մեջ, թողնել սառչի. գոլ վիճակում վրան լցնել ջրով բացված ժելեն, զարդարել և պահել սառնարանում, որպեսզի սառչի:

աղբյուր` xohanoc.info
 

Դիտվել է 2418 անգամ

online-tv.am

Нравится 0