loading...

Ինչպե՞ս եփել ձուն, որպեսզի սպիտակուցը և դեղնուցը փոխվեն տեղերով. ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ

19:04 16.02.2018

/z1news.am   Ձուն՝ ամենապարզ և պահանջված ուտեստն է նախաճաշին։
Բժիշկները համոզված են օրգանիզմի համար ձվի օգտակարության մեջ և խորհուրդ են տալիս առավոտյան օգտագործել եփած ձվեր, որպեսզի լիցքավորեք օրգանիզմը էներգիայով ամբողջ օրվա համար։
 Այս մթերքի տեսքը մեզ բոլորիս վաղուց հայտնի է, դա է՝ կեղև, սպիտակուց և ներսում դեղնուց։ Սակայն գոյություն ունեն ձուն պատրաստելու բազմաթիվ միջոցներ, որոնք տարբերում են դրա տխուր և մշտական տեսքից։
 Ճապոնական խոհանոցը առաջարկում է ողջ աշխարհին ձուն պատրաստելու անսովոր մի տարբերակ։ Այս տարբերակով ձուն եփելուց հետո, ամեն ինչ կստացվի հակառակը և դեղնուցը արտաքինից կպատի սպիտակուցին։ Մանրամասները դիտեք տեսանյութում՝
Նյութի աղբյուր՝ http://z1news.am/article/1460

Դիտվել է 6947 անգամ

online-tv.am

Լրահոս