loading...

Ընդամենը խառնեք ՍՈԴԱՆ ու ՄԵՂՐԸ և օգտագործեք օրական 3 թեյի գդալ. 30 օր անց կտեսնեք, թե ինչ է կատարվում ձեր օրգանիզմի հետ

17:59 01.11.2017

Այս բաղադրատոմսը արժի փակցնել ձեր պատին, որ չմոռանաք:  Այն փրկել է  հարյուրավոր կյանքեր:
Բնական մեղրը օժտված է հզոր հակաբակտերիալ հատկություններով, որոնք գերազանց պայքարում են ինֆեկցիոն հիվանդությունների դեմ:
Երբ դուք  խառնում եք սոդան և մեղրը, դուք ստանում եք մի կոմբինացիա, որը ստեղծում է ձեր օրգանիզմում ալկալային միջավայր, հետևաբար քաղցծեղային բջիջները այս դեպքում չեն կարող զարգանալ:

Քաղցկեղային բջիջները զարգանում են, երբ ձեր օրգանիզմի միջավայրը բավականաչափ թթվային է և դուք շատ եք օգտագործում ռաֆինացված շաքար, որով էլ այդ բջիջները սնվում են:
Այս խառնուրդը կկարգավորի рН մակարդակը, որպեսզի պահի այն ալկալային միջավայրում և կանգնեցնի քաղցկեղային բջիջների աճը:
Ահա ինչպես է պետք այս 2 բաղադրիչները համակցել, որպեսզի վերացնեք քաղցկեղային բջիջները:

Բաղադրիչները
Կերակրի սոդա— 1 թ/գ
Մեղր — 1 ճ/գ
Այսինքն՝ սոդան և մեղրը պետք է լինեն 1:3 հարաբերակցությամբ:
Պատրաստումը
Որպեսզի միանգամից շատ պատրաստեք այս միջոցից, դուք կարող եք խառնել 4 թ/գ  կերակրի սոդային 4 ճ/գ մեղր:
Հասցրեք խառնուրդը եռման աստիճանի՝ եփելով 5-10 րոպե թույլ կրակի վրա:
Ընդունումը
Ընդունեք 1թ/գ այս խառնուրդից՝ օրական 1-3 անգամ:
Ընդունեք այն 2 ամիս շարունակ:
Ցանկալի է ընդունել այս միջոցը սնվելուց առաջ:
Բացի այդ, որպեսզի արդյունքն ավելի լավ լինի, անհրաժեշտ է փոխել սննդակարգը: Բացառեք վերամշակված և ռաֆինացված սնունդը, որը կարող է բարձրացնել ձեր օրգանիզմի թթվայնությունը և մեծացնել քաղցկեղային բջիջների զարգացման վտանգը:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Hayinfo.net-ը

Դիտվել է 7504 անգամ

online-tv.am

Լրահոս