Ամանորյա աղանդեր
13:48 29.12.2012

Բաղադրություն
6 ձու
250 գր թթվասեր
100 գր շաքարավազ
15 գր կարագ
1 թեյի գդալ իմբիր
6 հատ մանդարին
1 հատ կիտրոն
դարչին
աղ
Պատրաստման եղանակ
Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան: Ձվերը հարել շաքարավազի, թթվասերի, աղի, հալեցված կարագի, 1 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութի և իմբիրի հետ:
Վերցնել 6 հատ հրակայուն բաժակ, ներսից պատել կարագով և ստացված զանգվածը հավասարաչափ լցնել բաժակների մեջ, ապա վրայից դասավորել մանդարինի մաքրված և կաշին մաքրած կտորները:
Բաժակները ծածկել փայլաթիթեղով և մոտ 30 րոպե եփել ջեռոցում:
Մատուցելիս աղանդերը զարդարել կիտրոնի կեղևով և դարչինով:
աղբյուր` amanori.do.am
Դիտվել է 3114 անգամ