loading...

Խոզապուխտով պիցցա

09:41 26.05.2012

Բաղադրություն

Բաղադրությունը.
խմորի համար.
250գր ալյուր,
25գր “ՀԱՑԹՈՒԽ” խմորիչ,
1 բաժակ կաթ,
1/2 թեյի գդալ աղ,
3 ճաշի գդալ բուսական յուղ

Լցոնի համար.
300գր. մաքրած լոլիկ,
400գր.խոզապուխտ,
4 շերտ պանիր (բարակ կտորներ),
300գր սունկ,
1 պճեղ սխտոր,
1 բաժակ սպիտակ գինի,
աղ

Պատրաստման եղանակ

Խմորը բացել և դնել յուղած տապակի վրա: Կտրատած սունկին ավելացնել 1 ճ.գդ. բուսական յուղ, մեկ պճեղ սխտոր, մեկ բաժակ սպիտակ գինի և եփել 15 րոպե, հետո աղ ցանել: Խմորին բուսական յուղ քսել, վրան լցնել լոլիկը, խոզապուխտի կտորները, սունկը և քերած պանիրը: Դնել նախօրոք տաքացրած ջեռոցի մեջ և թողնել 20 րոպե:
 

Դիտվել է 1722 անգամ

online-tv.am