Խաչապուրու պատրաստման արագ և հեշտ ձև
21:39 31.10.2017

Բաղադրամասեր
1 հատ ձու,
30 գ կարագ,
1 բաժակ կաթ,
1 բաժակ ալյուր,
300 գ պանիր
Պատրաստման եղանակը
Ձեռքի հարիչով ձուն հարել: Կաթը լցնել և նորից հարել: Ավելացնել ալյուր և ամբողջը հարել: Պանիրը քերել: Քերած պանիրը խմորի մեջ դնել: Թավան կարագով պատել, խմորը դնել և տապակել ցածր կրակի վրա, մինչև որ կարմրի: Հետո մյուս կողմի վրա շրջել և տապակել մինչև պատրաստ լինելը:
Նյութի աղբյուր՝ https://lavinfo.com/
Դիտվել է 3203 անգամ