loading...

Մսով լցոնած կարտոֆիլ

15:23 25.04.2017

Բաղադրատոմս`

15 հատ կարտոֆիլ,

250 գ ֆարշ,

1 սոխ,

50 գ թթվասեր,

50 գ կարագ,

Տոմատ՝ ըստ ճաշակի,

Աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի,

Պատրաստման եղանակ

Կեղևազրկում ենք կարտոֆիլը և հանում միջուկը: Մսի ֆարշի մեջ ավելացնում ենք աղացած սոխ, աղ, պղպեղ: Կիսաեփ վիճակում  կարտոֆիլի մեջ լցնում ենք մսի ֆարշը, կողք կողքի դասավորում եփելու համար հարմար տարայի մեջ: Աղը և թթվասերը  խառնում ենք իրար, ավելացնում ենք ջուր և հալված կարագ: Ստացված զանգվածը լցնում ենք կարտոֆիլի վրա՝ ըստ ճաշակի ավելացնում տոմատ: Մոտ կես ժամ եփում ենք 180 աստիճանի տակ:

Եվս մի  քանի   բաղադռատօմսեր  տեսանյութում.

Դիտվել է 1667 անգամ

online-tv.am