loading...

Պատրաստում ենք կարկանդակի խմոր. Անչափ արագ և հեշտ. Մինչև կարտոֆիլը եփվի, խմորն արդեն պատրաստ է լինում

16:08 18.03.2018

Կարկանդակի համար նախատեսված այս խմորը ստացվում է շատ արագ:
Բաղադրությունը

     1,5 բաժակ տաք ջուր
     2 ճ/գ շաքարավազ
     3 բաժակ ալյուր
    1,5 թ/գ աղ
    1 ճ/գ  չոր թթխմոր

Պատրաստման եղանակը

Բոլոր բաղադրիչները, բացի թթխմորից լցնել իրար վրա, լավ խառնել, վրան լցնել ջրով բացած թթխմորը և  կրկին խառնել, այնուհետև ավելացնել  ջուրը և խառնել այնքան մինչև ստացվի միաձույլ զանգված և ալյուրի գնդիկներ չմնան:
Խմորը ծածկել, թողնել 10 րոպե:

Ցանկալի է, որ խմորը դրված լինի տաք տեղում:

Բարի ախորժակ:
Նյութի աղբյուր՝ https://hayinfo.net/h

Դիտվել է 2740 անգամ

online-tv.am