Փխրուն խմոր տարբեր փքաբլիթների և թխվածքների պատրաստման համար. Ուղղակի հալվում է բերանում
22:58 10.11.2017

Այս խմորի պատրաստումը շատ հեշտ է, այդ պատճոռով այն դժվարություն չի պատճառի և ժամանակ չի խլի ձեզնից:
Այս խմորը հարմար է շատ բաղադրատոմսերի համար, քանի որ ստացվում է շատ փոփուկ և նուրբ:
Բաղադրիչներ
✓ 100 գր. կարագ
✓ 150 գր. ալյուր
✓ 50 գր. շաքարավազ
✓ Աղ
Պատրաստման եղանակը
Սկզբում փափկեցնում ենք կարագը պատառաքաղով, ապա ավելացնում ենք շաքարավազը և լավ խառնում:
Այնուհետև ավելացնում ենք ալյուրը և հունցում խմորը:
Պատրաստի ծմորն անհրաժեշտ է կես ժամ դնել սառը տեղ
Փխրուն բլիթներն ուղղակի հալվում են բերանում:
Նյութի աղբյուր՝ https://hayinfo.net/hetaqrqir/փխրուն-խմոր-տարբեր-փքաբլիթների-և-թխվա/
Դիտվել է 2651 անգամ